Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!
 

 

Június 20. VASÁRNAP! 10.00-16.00 óráig: A Fénytest kialakításának módszerei I. Bevezető! Hathorokkal, Kryonnak, Jézussal! 

A Hathorok elég sok gyakorlatot adtak már át nekünk a Tudat és Érzelmi váltáshoz! Több mint harminc éve zajlik intenzíven a változás testünk sejtjeiben, a tudatosságunk különböző szintjein is, és a környező földi világban egyaránt. Ehhez adják át folyamatosan segítségül a különböző hanganyagokat, meditációs gyakorlatokat.

Most egy olyan sorozatot indítunk el, ahol  a Hathorok segítségével a KA testtel fogunk intenzívebben, mélyebben foglalkozni. Ebben a helyzetben, amiben most az emberiség van, nagy szükség van erre a programra, hogy egyensúlyban tudjunk maradni!

Ne felejtsük el, hogy a Föld és az Emberiség egy magasabb Tudat és Érzelmi szintre fog emelkedni. A Hathorok szeretnék, hogy ez számunkra minél kevesebb nehézséggel, megpróbáltatásokkal járjon.

KA testtel a kezdetek óta foglalkozik az ember. Nagyon régre kell visszamenni az időben ehhez. Egész Lemúriáig! Ezért a “tervek” szerint igen mély sejt emlékezés lesz Lemúriával a Telossiakkal  kapcsolatban! De a legfrissebb emlékünk energetikailag a KA testtel kapcsolatban, Egyiptomhoz köthető!

A Hathorok különleges hangokkal készülnek erre a találkozóra is. Hiszen a hangfrekvenciák az egyik legjobb segítsége a KA testnek a magasabb frekvencia tartományokba kerülni. Hogy aztán “Fénytestté” váljon, aztán pedig “Halhatatlan Fénytest” legyen belőle! És, hogy Jézus, hogy kerül ehhez a témához? Csak úgy, hogy ő is a Hathoroktól tanult sokat, és az ő KA teste, “Halhatatlan Fénytesté” alakult át! 

De erről ő maga szeretne beszélni majd nektek a programon!  

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Aradi u. 35. Mentál Fókusz  

Belépő: 11.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!