Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő programunkat! 

Bónusz tudat. Az Isten tudat, az Én tudat! Kryonnal a Hathorokkal, Jézussal!  

Időpont: 2024. Március 23. szombat 10.00-16.00-ig.

Elérkeztünk a “tudat” sorozat utolsó részéhez. Így égi segítőink egy olyan tudat rezgésszintet szeretnének megmutatni, éreztetni velünk amin már léteztünk, és ott van a sejtjeinkben a DNS-ünkben elraktározva addig amíg mi nem engedjük a felszínre. Nem engedjük felébredni. 

A világ az emberiség egy gyökeres változáson megy keresztül. Egy ébredésen. Egyre több embernél kezd felébredni az alvó tudat. DNS-ünk alvó része. És végre elkezdjük látni a valóságot. A saját valóságunkat is, hogy az életünkért csak mi tehetünk. 

Az Isten tudat, Én tudat pont ehhez a folyamathoz kapcsolódik. A köztudatban az terjedt el, hogy Isten egy külső “személy, energia vagy valami”. Lassan mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ez nem így van! Isten energiája, tudata, létezése bennünk van! Mi vagyunk saját magunk Istensége! 

Ezen a programon lehetőség lesz megtapasztalni a kapcsolódást önmagunk Istenségével, a bennünk lévő, létező Isten és Én tudattal, energiájával.

Ebben Jézus nagy segítségünkre lesz a program alatt az élete eseményeivel, hogy megérezzük, emlékezzünk az Isten Én tudatra!         

    

Helyszín: Budapest VI. Aradi utca 35. Mentál Fókusz

A programra bejelentkezés szükséges, amit emailben tehetsz meg!

Email cím: andras.kryon@gmail.com

Belépő: 15.000-ft

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!