Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

 

Időpontok hamarosan…

 

 

img1.jpg

Idén is újra elmerülhetsz a mantrák csodálatos világában, hiszen nagy örömünkre a mantrazene világsztárjai újra Budapesten koncerteznek.

Koncert helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ

Koncert időpontja: 2018. október 8-án hétfő este 7.00-kor

Gyere és tapasztald meg Te is közel 2000 embertársaddal együtt a mantrázás felemelő és gyógyító erejét, amiért Indiába sem kell zarándokolnod, elég, ha eljössz a Kongresszusi Központba!

Várunk szeretettel Téged is a 2018-as Év Mantrakoncertjén!
Bővebb információ és jegyrendelés; http://www.devapremalmiten.hu

 

További szép napot!

András, Éva, Brigitta