Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

 
Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő programunkat! 
 
Az emberi tudat szintjei III. (a rejtett tudatalatti). Kryonnal, a Hathorokkal!  
Időpont: 2023. Szeptember 23. szombat 10.00-16.00-ig.
Az emberi tudat a világmindenség legnagyobb rejtélye!
 
Főleg a tudatalatti! Pedig rengeteg tudás, tapasztalat és képesség rejtőzik a tudatalattinkban előlünk, a világ elől rólunk! Olyan képességek, amelyeket nagyon szeretnénk megélni, de el van rejtve, mert ez a rendszer ami még létezik, elrejti előlünk és nem engedi a felszínre! A tudatos felszínre!
Ezen a találkozón olyan energiák lesznek jelen, melyek oldják azokat a blokkokat, amik gátolnak minket a tudatunk felszabadításában, önmagunk megélésében! 
  

A Földön a Tudat viharos gyorsasággal alakul át, olyan sebességgel, amilyenre eddig még nem volt példa az írott történelemben.

Az ember sejtszintű emlékezetében azonban sok kép ismerősnek tűnik. Tehát ideje tudatosan emlékezni!

Az emberiség egy kritikus változás kellős közepén jár, a kozmikus erő újfajta értelmezésének küszöbén.
 
Ezen a program sorozaton, (mert ez egy több részes sorozat lesz, 4-5-6 rész.
A résztvevőkön múlik, hogy mennyi.) égi segítőink és mindenki mennyei tudata segít abban, hogy ne csak megtapasztaljuk, hanem tudatosan tudjuk használni a tudatunkat!
 
Mélyebben megismerhetjük működésünket, hogy mit miért teszünk, vagy nem teszünk! Mi miért is történik, vagy nem történik velünk. Csodálatos aha érzések lehetnek a programon.
Közelebb kerülhetünk az úgy nevezett “Déjá vu” érzés megértéséhez.  
 
A programra olyanok is jöhetnek akik nem voltak az első és második részen!
   
Helyszín: Budapest VI. Aradi utca 35. Mentál Fókusz
 
A programra bejelentkezés szükséges, amit emailben tehetsz meg!
 
Belépő: 15.000-ft
 
Nagy szeretettel várunk mindenkit!
 

András, Évi!