Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi programot!

Jelezni szeretnénk, hogy aki nem volt az első, második, harmadik illetve a negyedik részen, az is jöhet a ötödik részre! Nem épülnek egymásra a programok, csak aki most jön az egy kicsit máshogy fogja megélni a meditációkat! De természetesen ez is egyéntől függ!

FIGYELEM! A PROGRAM 09.00-KOR KEZDŐDIK! 

Február 29. Szombat 09.00-15.00 óráig: Utazás a világok között a Hathorokkal V.

Bátran ki merem jelenteni, hogy ez egy nagyon ezoterikus találkozó lesz! Nagyon mély belső utazásokkal, felismerve, meglátva, megérezve a párhuzamos életeinket! Lehetőség nyílik arra, hogy tudat és érzelmi határainkat kitoljuk, tágítsuk, vagy az elszántabbak, bátrabbak eltüntessék azokat. Sokan nem hisznek abban, hogy léteznek párhuzamos világok, életek, amelyek szintén rólunk szólnak, csak más tudat és érzelmi szinten. Ez nem baj! Mindenki abban hisz,amiben akar! És ez a találkozó sem akar senkit eltéríteni semmitől! Csak szeretnének a Hathorok egy újabb lehetőséget adni a váltásra, változásra mint érzelmileg, mint tudatilag. Most azt mondják a Hathorok, hogy 12 életet élünk egyszerre! Ez azt jelenti, hogy egyszerre 12 énünk létezik különböző tudat és érzelmi szinten. Első lépésben azt szeretnék,- de ez rajtunk múlik, hogy sikerül-e-, hogy megérezzük a párhuzamos életek összekapcsolódását! Létre jöhessen az áthallás, átlátás, átélés, átérzés! Lehetőség lesz arra, hogy a magasabb szinten élő énnel találkozz, hogy segítséget tudjon nyújtani neked, hogy tudd alkalmazni ebben az életedben az ő tapasztalatait és, hogy tudj segíteni az alacsonyabban élő énednek! Ne feledjétek, hogy minden összefügg mindennel és minden kapcsolódik mindennel!           

Helyszín: Budapest, VI. kerület,Aradi u. 35. Mentál Fókusz  

 Belépő: 10.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!