Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi programot!

Március 28. Szombat 10.00 – 18.00 óráig: A Nő misztériuma – Ízisz és beavatott Papnői energiájával!

A kialakult helyzet miatt a program elhalasztva egy későbbi időpontra!

Kedves Nőtársaink!


Szeretettel invitálunk benneteket egy különleges találkozóra, ahol Ízisz, Kleopátra, Mária Magdolna, Mária energiájának és útmutatásainak segítségével lehetőséget kapunk a bennünk élő rejtett képességek felébresztésére.
Képességek, melyek egyensúlyba hozzák bennünk( és általunk a Földön is) a női és férfi energiákat. Általuk fény derül arra, miként lehetséges a tudatosság mélyebb szintjeinek megnyitása, a magasabb isteni képességek növelése.
Nagy szükség van most a Földön végbemenő változások miatt olyan tudatos nőkre, akik szeretetben összefogva egymást támogatva, egymástól tanulva felébresztik magukban az ősi tudást.
Mi közvetítői vagyunk a fent említett entitásoknak szóban,zenében; energiában, érintésben.
A program az ősi egyiptomi energiákat idézi meg a zene, a meditáció, a mozgás segítségével, egy erőteret képezve, hogy megérezhessük a bennünk élő Istennőt.
Örömmel fogadjuk minden nőtestvérünk jelenlétét, aki nyitott az ősi egyiptomi mágia, alkímia, Ízisz templomainak titkai iránt.

“MINDEN IDŐ ÉS TÉR MEGTEREMTŐJE, AKIT MI ÍZISZNEK NEVEZÜNK, BENNE REJLIK MINDEN NŐ TERMÉSZETÉBEN”
(Tom Kenyon-Judi Sion: Mária Magdolna üzenete)

 

A programra bejelentkezés szükséges!

A helyek száma korlátozott, ezért kérünk benneteket, hogy jelentkezéseteket a drgajdacseva@gmail.com címen jelezzétek felénk.


Helyszín: Budapest, VI. kerület,Aradi u. 35. Mentál Fókusz
 

Belépő: 10.000 Ft (számla iránti igényt a helyszínen van lehetőség jelezni)

Szeretettel várunk!

Évi, Brigi