Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi programot!

Július 18. Szombat 10.00-16.00 óráig: Az emberi testben található mirigyek a Hathorokkal, Kryonnal II.

Bátran ki merem jelenteni, hogy ez  egy nagyon ezoterikus találkozó sorozat második része! Nagyon mély belső utazásokkal, felfedezésekkel. Lehetőség nyílik újra arra, hogy tudat és érzelmi határainkat kitoljuk, tágítsuk, vagy az elszántabbak, bátrabbak eltüntessék azokat.A Hathorok és Kryon egy újabb lehetőséget adnak a váltásra, változásra mind érzelmileg, mind tudatilag.

  Égi segítőink azt szeretnék, hogy megtapasztaljunk egy magasabb tudat- és érzelmi állapotot, de ez rajtunk múlik, hogy sikerül-e, hogy megérezzük az összekapcsolódást önmagunkkal a mindenséggel, a végtelennel. Ne feledjétek, hogy minden összefügg mindennel és minden kapcsolódik mindennel!

Ez így van a emberi testtel is, és a benne található mirigyekkel is. Testünkben található sok mirigy csak akkor tud hatékonyan munkálkodni, ha mi tudatosan odafigyelünk rájuk! Ezen a találkozón az agyalapi miriggyel, a tobozmiriggyel, a csecsemő miriggyel, a pajzsmiriggyel, a hasnyálmiriggyel fogunk foglalkozni.

A sorozat második részén való részvétel nem feltételezi az elsőn való részvételt, bárki jelentkezhet!

Ne feledjétek, hogy ez spirituális találkozó, és nem orvosi vagy tudományos! Így egy kicsit más megvilágításba kerülnek szervezetünk, testünk elemei.

A programon meg fogjátok kapni a mirigyek általános alap rezgéseit hang formájában a Hathoroktól és Évi zenéje által!

“Máshogy fogtok látni, hallani, érezni, élni!” idézet a Hathoroktól.               

Helyszín: Budapest, VI. kerület,Aradi u. 35. Mentál Fókusz  

 Belépő: 10.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi