Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

 
Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő találkozónkat, melynek címe:
 
A Prána test, Prána energia erősítése, feltöltése! Hathorokkal, Kryonnal, Jézussal!
 
Időpont: 2021. Október 10-e vasárnap! 10.00-16.00-ig!
 
Menjünk tovább a KA test, Prána test energia mezején!
 
Mi a KA test?
 
“A KA test egy második láthatatlan test, amelynek mérete és alakja megegyezik a fizikai testével. Ez az energia test egyrészt beburkolja, másrészt áthatja fizikai testetek. Esetenként hívják éteri-más(olat)-nak vagy spirituális ikerpárnak is. A KA részben hasonlít az egyes tradíciókban ( pl. taoizmus ) Chi-testnek nevezetthez, vagy bizonyos jóga tradíciókban pránikus testnek, vagy étertestnek nevezett testhez. Természeténél fogva a KA képes önmagához, majd a fizikai testhez vonzani a nagyon kedvező hatású energiákat felgyorsítva ezzel a spirituális evolúciót.” (idézet Tom Kenyontól.)
 
Energetikailag kihívásokkal teli éveknek nézünk elébe. Ezért is nagyon fontos a KA testünk erősítése! De nem csak emiatt! Hanem a spirituális tudat,és érzelmi váltás miatt is, ami miatt itt vagyunk ebben az életünkben! Ne feledjük, hogy bármi ami történik velünk azt mi kértük feladatnak,mielőtt leszülettünk a Földre. Ó igen! Sokan mondják erre, hogy “ilyen h…e biztos nem voltam”! És így van! Az nem volt egyikünk sem, csak egy magasabb dimenzióból nézve másképp látjuk az életet, az életünket, és része akartunk, akarunk lenni ennek az átmenetnek! Mert szeretnénk spirituálisan fejlődni. 
 
Elmondták a Hathorok többször is, hogy “ha akarja az ember ha nem. a váltás, változás így is úgy is bekövetkezik a Földön és az emberekben!”
 
Ezért is fontos a KA test erősítése, energetizálása! Hogy sikerüljön Fénytestté alakítani, majd Halhatatlan Fénytestté tudjon alakulni! 
Egy végtelen utazás ez az energia mezején, ahol repülünk, repülünk felfelé a végtelenbe! Igen! Néha nem egyszerű. Sőt! Néha nehéz. De ha az energia testünkkel tudatosan foglalkozunk nap mint nap, akkor az átmenet majdhogynem “észrevétlen” lesz!
A felismerés pedig minden egyes feladat megtapasztalása után gyönyörű! 
 
Ezen a napon is égi segítőink azt szeretnék, hogy minél mélyebben lássuk, érezzük a valóságot! Az igazságot az élettel kapcsolatban! Magunkkal kapcsolatban! Hogy tényleg végre megérezzük, hogy valójában mi az ami fontos az életben!
 
Tehát KA testtel való foglalkozásra fel! 
 
Nagy szeretettel várunk mindenkit!
 
A programra bejelentkezés szükséges melyet légy kedves és tedd meg az: andras.kryon@gmail.com email címre!
 
Belépő: 11.000-ft 
 
Helyszín: Budapest VI. kerület Aradi u. 35. Mentál Fókusz Önfejlesztő Sziget
 
András, Évi!