Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő program sorozatot!

 

Egy három részes programsorozat indul el Jézussal! Természetesen a többiek is jelen lesznek.

A három rész címe: 1. A szeretet ereje (december 5.)

                     2. A hit ereje (december 19.)

                     3. A megbocsátás ereje (január ?)

 

Ezek a találkozók egy kicsit másmilyenek lesznek! Annyiban fognak különbözni a többitől, hogy Jézus többet fog szólni hozzátok. Mélyebben fogjátok érezni az ő energiáját amivel meg fog töltődni a terem, meg fog töltődni mindenki szíve, teste!

December 5. Szombat 10.00-16.00 óráig: A Szeretet Ereje! Jézussal, Hathorokkal, Kryonnal.

A szeretet ereje! Sokat nem lehet erről írni. Jézus szeretné megéreztetni minden jelenlévővel, hogy a szeretetnek milyen ereje van! Nem lesz ezzel egyedül, hiszen jelen lesz Mária, Mária Magdolna energiája is. Ehhez természetesen Évi csatornázott zenéje is hozzájárul majd! 

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Aradi u. 35. Mentál Fókusz  

Belépő: 11.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!