Élő Médiumi Közvetítések
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok – Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.

A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!
 

 

Május 23. VASÁRNAP! 10.00-16.00 óráig: A Hathorok gyakorlatai III. Hathorokkal, Kryonnal.

A Hathorok elég sok gyakorlatot adtak már át nekünk a Tudat és Érzelmi váltáshoz! Több mint harminc éve zajlik intenzíven a változás testünk sejtjeiben, a tudatosságunk különböző szintjein is, és a környező földi világban egyaránt. Ehhez adják át folyamatosan segítségül a különböző hanganyagokat, meditációs gyakorlatokat.

Most egy olyan sorozatot indítottunk el, ahol sorra vesszük ezeket a gyakorlatokat a Hathorok segítségével. Ebben a helyzetben, amiben most az emberiség van, nagy szükség van ezekre a gyakorlatokra, hogy egyensúlyban tudjunk maradni!

Ne felejtsük el, hogy a Föld és az Emberiség egy magasabb Tudat és Érzelmi szintre fog emelkedni. A Hathorok szeretnék, hogy még mélyebben érezzük át ezen gyakorlatok fontosságát, és hogy lássuk, érezzük, halljuk azt, hogy mi történik, zajlik bennünk és körülöttünk!

Ezen a találkozón az “A Belső Kristálypalota és az Amenti Termeinek Megnyitását, és az Összes Lehetőségek Gömbjét” fogjuk venni, gyakorolni!                   

Helyszín: Budapest, VI. kerület, Aradi u. 35. Mentál Fókusz  

Belépő: 11.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!