Üdvözlünk mindenkit!
 
Ádám András vagyok. 1970.07.04-én születtem Budapesten. Szakma szerint szakács vagyok, de ezen kívül elég sok mindent megtanultam. 2006-ban ismerkedtem meg és kezdtem el foglalkozni komolyabban a spirituális világgal, nézettel, élettel. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem az életnek ez a nézete. A változás, a tanulás azóta is folyamatos. Nincs olyan, hogy kész, már mindent megtanultam, tanultál! Jelenleg szinte csak ezzel foglalkozom és ebben a szellemiségben próbálom élni az életemet és tartani a programokat.  A programokon energiákat közvetítek, üzeneteket, hangfrekvenciákat adok át. Elsősorban Kryon szöveges üzeneteit, energiáit és a Hathorok energiáit, üzeneteit, hangfrekvenciáit közvetítem 2008 óta. El sem tudom mondani, milyen csodálatos érzéssel tölt ez el. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy merje megnyitni magát egy sokkal valóságosabb világnézet előtt. Ha bármilyen kérdés merülne fel, a honlapon található email címen bárki felteheti, vagy személyesen a programokon.  
 
Nevem: Dr. Gajdács Éva.  A materiális világbeli szakmám gyógyszerész, a spirituális vállalt feladatom szerint viszont zenei médium vagyok. A zenével már gyerekkoromban megismerkedtem, 10 évig zongoráztam, de sajnos az akkori kötelezően játszott zenék nem tetszettek, úgyhogy 20 évre abba is hagytam a zongorázást. 2013-ban egy személyes konzultáción Kryon tudatta velem, hogy igenis nekem a zenével dolgom van. Akkor kezdtem el újra, de most már szintetizátoron játszani, zenéket közvetíteni, az épp jelenlévő entitások, emberek energiáinak megfelelően. A zeném Isten szeretetét közvetíti és segít a hallgatóknak az ego elcsendesítésében, szívük megnyitásában, hogy Isten szeretetét be tudják fogadni, megérezni. Csodálatos érzés, mikor megérzem a jelenlévő entitások, Isten szeretetét, energiáját – és boldog vagyok, hogy ezt leközvetíthetem a jelenlévőknek zene formájában.
 
Szabó Brigitta vagyok, 1982.01.12-én születtem Budapesten. Szakmám szerint közgazdász vagyok, de a számok világa nem az én világom. Sosem hittem el, hogy az élet azon sablon alapján működik, amit magunk körül érzékelünk, amit a társadalom ránk erőltetett. Megszületünk, felnővünk, egyik iskola jön a másik után, dolgozunk, családot alapìtunk, hajkurászunk fontosnak vélt dolgokat, időnként boldogok vagyunk, és egyszer meghalunk. Valóban csak ennyi jár? Tizenéves koromban a spirituális világ iránti érdeklődés a szellemidézésben merült ki… Már akkor is “rajongója” voltam a témának, még ha gyereklábakon is… 2010 óta foglalkozom komolyabban ezzel a merőben más életszemlélettel. Talán sok más emberhez hasonlóan az én tekintetem is egy dolog fordìtotta befelé, önmagam irányába… a csalódás. A rossz dolgok – ha lehet így fogalmazni – nem feltétlenül mindig rosszak. Nekem végül a legszebb ajándékot, a legnagyobb kalandot adta, amit ember valaha kaphat… az Önismeretet. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy az út végére értem volna. Ez egy folyamatos tanulás, és úton lenni jó. Egy biztos: hogy egyre inkább önmagammá válok és nincs annál szebb dolog, mikor az ember felszabadul annyi év békjói alól.Nyisd meg a szìved, hogy Te is megélhesd a csodát, ami benned van és ezáltal egy szebb jövőt teremthess magadnak, az emberiségnek. Ha elhatároztad, hogy nekivágsz, akkor itt a legjobb helyen vagy. Kívánom hogy találj meg mindent, amire szükséged van és változz velünk!