Háladal a Földnek

Hathor Planetáris Meditáció

 Tom Kenyon közvetítésében

 

Háladal a Földnek

 

Mivel a Föld áthalad az átalakulás egy példátlan gyorsaságú átjáróján szeretnénk átnyújtani Gaia-nak és minden rajta élő érző lénynek egy dalt. Ez egy felajánlás annak a számtalan nem testben élő lénynek is, akik azért vannak itt, hogy támogassák a Földet, és mindazokat, akik arra törekszenek, hogy életüket egy olyan felfelé vezető ösvényen éljék, mely az egész életet együtt érző megértéssel hatja át.

Ezen nagy bolygószintű bizonytalanság és distressz idején nemcsak az emberek szenvednek, hanem minden lény függetlenül attól, hogy rendelkezik e testtel vagy sem, látható e vagy sem.

Ez a dal a mi lelki tanítóink ajándéka, akikre mi közösen úgy utalunk, mint az „Aethoszbeliek”, akik valóság a 10 és 12. dimenzióiban élnek.

Számodra ez azt jelenti, hogy önmagadon belül kapcsolatba tudsz lépni ezzel a felfelé ívelő ösvénnyel és a szíved nyelvén tudod kommunikálni a Földnek és a rajta és őbenne lakó minden létezőnek együtt érző megértésedet, és háládat, hogy megoszthatod ezt a hatalmas rejtélyt, amit életnek hívsz.

Az Aethos szemszögéből nézve biológiai életed csupán egy kifejeződése magasabb dimenzióban élő énednek. Ez azok számára hasznos felismerés, akik igyekeznek úgymond felfelé élni, és rájönnek, hogy a tudatosság és a fény több dimenziójában egyidejűleg élnek. Ahogy a Föld áthalad a folyamatban lévő planetáris változásokon, ez a megértés nagymértékben enyhítheti az esetleges szenvedést, amit tapasztalhatsz.

Ennek a hála dalnak két célja van. Az első, hogy a kényelem érzetét keltse benned, ahogyan belépsz ezen, dal által tapasztalható harmonikus mezőbe. A második pedig, hogy biztosítsunk egy módot arra, hogy ez a kényelem érzet olyanok számára is érzékelhető legyen, akik messze vannak tőled.

Amikor szíved őszinte hálájával kommunikálsz egy lénnyel, vagy olyan planetáris tudatossággal, mint a Föld, az a létezés egészének szövetét hatja át a mindent átfogó szeretet kegyelmével és erejével, amely a túllép és meghalad minden dolog közti különbséget, vagyis túl van a dualitás természetén.

 

 

Ez a fajta szeretet rejtélyes, nincs rá befolyással az, ahogy pillanatnyilag éppen a tetszik, vagy a nem tetszik, fogalmak szerint megítéljük a dolgokat, felette áll ezeknek, ehelyett megbocsát és az élet magasabb összefüggéseit láttatja még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy a pusztulás közepén van.

Amikor szétárasztod a világban a mindenre kiterjedő szeretet, emelsz minden életet. Ez a dal egy eszköz erre.

Ahogy hallgatod, a hangkódokat egyszerűen csak lépj be a hála vagy a megbecsülés érzelem világába. Ezután képzeletben irányítsd ezeket az érzéseket szíveden keresztül a világba, ahogyan neked a legkényelmesebb. Néhányan közületek azt láthatják, vagy érezhetik, hogy ez a mindenre kiterjedő szeretet érzés minden irányba kiáramlik a szívűkből. Mások saját magukat láthatják, amint az űrben lebegnek és áramoltatják ezt a szeretetet Gaia-nak, és mindazoknak, akik rajta és őbenne élnek.

Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen dolgozol ezzel a hanganyaggal, érzékelni fogod, hogy megmagyarázhatatlan kényelemmel áraszt el, és érzékelni fogod amint ez a kényelem átáramlik másokra is.

 

 

A Hathorok

  1. március 20.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom gondolatai és megfigyelései

Azt hiszem, ez az üzenet szép a maga egyszerűségében, és minden bizonnyal időszerű.

Ha nem vagy jártas abban, hogy hogyan hozd létre a magas rezgésű érzéseket, úgymint hála és megbecsülés érzése, javaslom, olvasd el a rövid cikket, amit a témában írtam. Belépni ebbe az érzés tartományba létfontosságú, hogy a hangmeditáció szándékaid szerint működjön. A weboldalamon ( www.tomkenyon.com ) a cikkek résznél, ha lefelé görgetsz a címek közt, találsz egy írást „Apprecation and Graitude” (Megbecsülés és Hála: Egy alapvető útmutató) címmel vagy kattints ide.

Kattints ide, ha szeretnéd meghallgatni a vagy letölteni a hanganyagot (Hála dal a Földnek)

 

 

Információk melyek nem kapcsolódnak közvetlenül az üzenethez

2019-es tanítási ütemtervem

Az elmúlt néhány évben folyamatosan csökkentettem a workshop-jaim számát és hosszát. Ebben az évben csak kettőt kínálok – egynapos workshop New Yorkban és kétnapos intenzív Seattle-ben.

 

Ha közvetlen tapasztalatot szeretnél a munkámról, azáltal, hogy élőben hallgatod, akkor arra bátorítalak, hogy fontold meg a részvételed ezen események valamelyikén. Bár nem tudom biztosan megmondani, hogy ezen év után nem fogok nyilvános workshopokat tanítani, de erősen hajlok ebbe az irányra.   A New York-i workshop címe az „The Thousand Lotus(Az ezerszirmú Lótusz) a Seattle pedig „The Upper Rooms” (A felső szobák). A két szemináriumról részletes információkat olvashatsz a honlap Calendar (kalendár) részében.

 

 

 

 

 

Új felvétel a weboldal „Listening Section” résznél.

Új hang meditációt adtam hozzá a Listening Section részhez a weboldalamon. „Healing Regrets” néven találod meg, amely a „Multiverse workshop” 2017 felvétele beszélgetéseinek és meditációinak kivonatát tartalmazza. Ez egyedülálló módja a személyes megbánásokkal, érzelmi fizikai vagy szexuális bántalmazással kapcsolatos fizikai munkának.

Megtalálhatod ezt a webhely ( www.tomkenyon.com ) Listening Section-ben (hallgató rész) Miután elfogadod a hallgatási feltételeket, szabadon hozzáférhetsz a hangmeditációk, előadások és interjúk széles skálájához. A Healing Regrets hang meditáció a lista tetején van.

 

Véletlen álom: A Trillium Hang Meditáció

Közzétettük a Trillium Hangmeditáció hosszabb változatát, melyet a The Store (webshop) résznél tudsz mp3 változatként is letölteni. Ezt különösen hasznosnak tartjuk alvás előtt, vagy stresszesebb időszakban hallgatni. Azoknak is hasznos lehet, akik a pszicho-navigációt szeretnék felfedezni. Ennek a verziónak a  „Perhance to Dream” (Véletlen álom)  címet adtuk, mivel hangzása utánozza az álom ciklusait.

 

Chakrasamvara and Vajrayogini Thangka

Ahogy a legutolsó workshoppunkban említettük, a két oldalas színes ábrázolása a thangkanak, amit Judi és én rendeltem a tibeti buddhista tantric gondviselő istenségről, most megtalálható a Trycicle magazin 2019-es tavaszi számában.

A “hirdetés” azt a célt szolgálja, hogy adományt generáljon a Nun projekt számára, ami abban a cikkben található, amire a hirdetés utal.

A weboldal „Articles ” (cikkek) részében megtalálhatod a teljes cikket fényképekkel együtt (www.tomkenyon.hu). Ez az első cikk a sorban és a címe pedig „The Thangka of Chakrasamvara and Vajrayogini. ”

 

© 2019 Tom Kenyon Minden jog fenntartva. Ezt az üzenetet megoszthatod másokkal, egészed addig, amíg nem változtatod meg semmilyen módon, nem számítasz fel díjat érte, feltünteted a szerzőt, és belefoglalod a teljes szerzői jogi megjegyzést. Ez az engedély nem terjed ki a hang meditációra, amelyet nem lehet a szerző írásbeli engedélye nélkül közzétenni vagy megosztani.