A Szeretet

 A Szeretet – Médiumi közvetítés

  1. december 22. – Budapest

                            Hathorok, Jézus, Kryon: Ádám András közvetítésében

                      Írott változat : Palkó Orsolya

Az üzenetet átfogalmaztuk a jobb érthetőség kedvéért, mert ami élőben történik, gyakran olyan energiákat hordoz, ami egyfajta kommunikációt tartalmaz és amire a nyomtatott szöveg nem képes.

Hathorok

Üdvözlünk benneteket drága Testvéreink, Hathorok vagyunk, a ti idősebbik testvéreitek. Közvetítő Testvérünk elmondta az elején, hogy ez a nap más mint a többi. Hadd tegyük hozzá azt még intenzívebben, hogy a mai naptól kezdve az emberiség újra elindult egy új életszakaszon. Nem olyan rég adtuk át nektek az üzenetet a Fény ébredéséről, a Fény erősödéséről. Egy picit ez a folytatása, de ma itt a szeretetről van szó, a szeretet ébredéséről, a szeretet erősödéséről. Egy mesterszámban ültök ma itt, angyali energiákban. Érezhettétek, hogy az elmúlt napotok vagy akár a mai napotok egy picit más, más energiában, más tudatossággal haladt ezen az úton.

Nagyon fontos, drága életfenntartó testvéreink – és kimondhatjuk ezt bátran, hogy hozzászokjatok ehhez – szokjatok hozzá ahhoz, drága testvéreink, hogy végre az emberben ez az energia intenzíven egy új időciklusban újra elkezd felébredni és végre elkezd erősödni. Fél lábbal a következő év energiájában vagytok, páran már érezhetik azt, mintha már átsugárzás, áthallás lenne a következő évvel kapcsolatban. Néhányan szinte érezhetik azt, mintha párhuzamosan, szinte egyszerre történnének a dolgok, és mind a két dolgot vagy mind a négy eseményt egyszerre érzi az ember, egyszerre kell feldolgoznia, elfogadnia, befogadnia, beépíteni az életébe.

Mi az idősebbik testvéreitek vagyunk, és bízunk, hiszünk bennetek. Át fogjuk adni a következő esztendőben is az üzeneteket, a gyakorlatokat, amik segítenek benneteket abban, hogy tovább tudjatok lépni, hogy tovább tudjatok fejlődni, hogy igenis ébredjen fel bennetek a Fény, a Szeretet. Elcsépelt szó ez az emberiség számára, hogy szeretet, hogy szerelem, mert az emberekben ezt tudatosan elnyomták. Pontosan tudták,hogy az az ember, akiben erősen jelen van a szeretet energiája, az segít a másiknak, támogatja a másik embert, közelebb kerül a Mennyei Lelkéhez, közelebb kerül Istenhez, és az emberek szívei közelebb kerülnek egymáshoz.

A Hathor kultúrának is keresztül kellett mennie ilyen feladatokon, ilyen kihívásokon. Nem egy olyan szakasz volt az életünkben és a ti életetekben, amit együtt hajtottunk végre, amikor egymást átöleltük. Ó igen, drága testvéreink, valaha felértetek minket. Nagyon fontos az, hogy ne adjátok fel soha. Lehet átmenetileg visszahúzódni, erőt gyűjteni, újra megalapozni az életeteket, de a világ, az emberek ébredését ne szalasszátok el! Lehet, hogy tele lesz az életetek,sőt lehet, hogy tele van az életed kihívással, feladattal, megoldandó feladattal, amit az elméd gondnak, betegségnek, problémának, megoldhatatlan feladatnak érez és tálal eléd.

El kell mondanunk még azt is, – bár a szeretetről van szó – hogy a régi energia összegyűjtötte a seregét, és újra meg újra támadást fog indítani az új energia ellen. Kérdezheted azt, hogy: “Kik azok? Mert énbennem nincs ilyen program…” Mindenkiben ott van, csak valakiben aktív, valaki észre se veszi, hogy működteti. De mi jelen pillanatban az uralkodó családokra, a háttérben meghúzódó régi energiákra gondolunk, akik nem mernek megmutatkozni előttetek, hanem a háttérből irányítják azokat, akiket maguk mellé tudtak állítani.

Nagyon sokáig jelen lesz még ily módon az életetekben ez az energia, mert nagyon nehezen adja meg magát, de a ti feladatotok, drága testvéreink, hogy erősítsétek magatokban a szeretetet, erősítsétek a Fényt, erősítsétek azt, hogy a szívetek összetalálkozik, hogy érezzétek a másikat, érezzétek a másikban lévő energiákat. Érezni fogod azt is, hogy a másikban milyen belső háború zajlik, és megoldani nem tudod helyette, bármennyire is vagy a szeretet mestere már, nem tudod megoldani a másik helyett, soha nem is tudtad, és soha nem is fogod. Lehet a feladatod csak az az ő életében, hogy világíts neki a káoszban, hogy mindig lásson téged, hogy tudja azt, hogy merre kell mennie. Hogy lásson téged akkor is, drága testvérem, mikor ő a legmélyebb bugyrokba lesüllyed, hogy tudja azt, hogy te szeretettel várod mindig.

Régóta kezdődött ez a váltás, nagyon régóta zajlik, eonok óta, és nagyon apró kis lépésekkel halad az ember előre az ébredés útján, a tudatváltás, az érzelmi váltás útján. Van, hogy elvesztesz egy-két csatát. Van igen, és lehet hogy lesz is, hogy néha úgy érzed, hogy alulmaradtál és legyőztek. De ne felejtsétek el, hogy ez csak egy átmeneti állapot, mert a sötétség el fog tűnni, a sötétség meg fogja adni magát, és a bennetek lévő Fény és a Szeretet egyendúlyba fog kerülni a világon.

Nekünk is meg kellett vívnunk a csatáinkat, és bár még nem láttok minket, de tapasztalatból beszélünk nektek. Mi is folyamatosan fejlődünk és alakulunk, az ember is folyamatosan fejlődik és alakul. Az élet az, az életetek az, ami visszaigazolja, hogy épp az utad melyik szakaszán vagy, hogy lehet  most éppen egy fortyogó gödörben vagy, de lehet, hogy épp a Fényben jársz. Ne felejtsétek el, hogy amikor a fényben jártok, amikor úgy érzed, hogy minden rendben van, az az időszak az életedben, amikor még többet kell foglalkoznod önmagaddal. Azt az időt azért kapod, hogy tovább erősítsd önmagad, hogy amikor a legközelebb az energiahullám alsó szekcióiba érsz, akkor legyen erőd, hited, és kitartásod tovább menni. Legyen benned az a szeretet, ami átlök téged azokon a bugyrokon.

Egy nagy lehetőség számotokra ez a pár nap még ebben az évben. Nagy lehetőség, drága testvéreink, hogy újra meghozd a döntést, hogy mit szeretnél, hogy újra meghozd a döntést hogy ahhoz, amit szeretnél, mire vagy hajlandó, hogy újra meghozd a döntést, hogy tényleg meg is merd tenni azt, amit nagyon szeretnél az életedben.

Mi az idősebbik testvéreitek vagyunk, nagy tisztelőitek, és több mint 2000 évvel ezelőtt volt egy tanítványunk, úgymond volt egy beavatottunk, akit ti úgy ismertek: Jézus. Drága testvéreink, ugyanezeket a mondatokat mondtuk el neki is, ugyanezeket kellett végighallgatnia, és meghoznia a döntést. Jézus akkor azt mondta: “A testvéreimért, az emberekért, a családomért felvállalom, amit felvállaltam!” Jézus nem fog visszaszületni közétek, hiszen az energiáját szétszórta minden egyes lélekben. Szép lassan megtöltődik a terem az Ő energiájával, a család rezgésével.

Elmondtuk, hogy más ez a nap, mint a többi, és ehhez Ő is hozzátartozik. Közvetítő Testvérünk rég közvetítette Őt. A mellette ülő egyik Hölgy Mária-Magdolnát is nagyon rég közvetítette, a Zenei Közvetítő Testvérünk rég játszotta ezt a zenét, ami a mai naphoz illik, pedig Ti, akik itt vagytok (és Ti, akik e sorokat olvassátok), már hallottátok ezt, már éreztétek ezt valamikor.

Jézus elindult egy úton, hogy megmutassa az embereknek, hogy milyen az ember valójában. Jézus elindult egy úton, hogy megmutassa az embereknek azt, hogy nem kell félni semmitől, nem kell félni az uralkodó, hatalmon lévő emberektől, nem kell félni a haláltól, mert minden és mindenki múlandó. És ne felejtsétek el, drága testvéreink, amikor Közvetítő Testvérünk azt mondta a lámpaoltás előtt, hogy utoljára megnézett titeket, mert valóban, mikor újra felkapcsolódik majd a lámpa, máshogy fogtok kinézni, máshogy fog ő titeket látni. Ébredtebbek lesztek, erősebbek lesztek, drága testvéreink.

Ma újra érezhetitek intenzíven a Szent Család energiáját. Nem kérünk mást tőletek, csak engedjétek be őket ebben a formában is. Mi ennyit szerettünk volna elmondani, és átadni nektek most, érezzétek, hallgassátok hát őket. Szerető testvéreitek és lélektársaitok, a Hathorok vagyunk.

Jézus (32:30)

Egy utazás ez most, egy utazásra szeretnénk elvinni benneteket, drága testvéreink, az emlékek közötti utazásra. Nagy szeretettel köszöntünk benneteket, drága testvéreink, Jézus szólok hozzátok. Már régóta szerettem volna újra szólni hozzátok, de ki kellett várnom ezt az alkalmat, meg kellett várnom, drága testvéreink, hogy újra érezzétek az egészet, hogy újra intenzívebben érezzétek az összetartozó-összefogó család egységét, amibe ti is beletartoztok.

Drága Testvéreink, ti ott voltatok, ti hallgattátok, ti láttátok, ti éreztétek az egészet – néhányan az elejétől a végéig. De ma valami más van, ma valami más történik veletek, ma valahogy másképp érzitek ezt az egészet. Egy olyan utazás ez, drága testvéreink, az emlékek között, ami igen mélyre juthat, mert olyan emlékekre van szükségetek, amiket több mint 2000 éve elrejtettetek, eldugtatok mert féltetek. Féltetek attól, drága testvéreink, hogyha ezt megtudják, megérzik, meglátják rajtatok az emberek, akkor gyengének fognak titeket minősíteni, egyszerűnek. Attól féltetek, hogy kirekeszt a társadalom, mert te máshogy érzel, máshogy gondolkozol, máshogyan tevékenykedsz.

Drága testvéreink az egyház az, ami félelemben tartja a világot pont azért, amiről szólnak az ő tanításaik. Mennyi közvetítőmön keresztül meséltem már nektek erről, könyvek is jelentek meg, de ma már más, ma minden más, drága testvéreink. Mondhatom azt, én Jézus számotokra, hogy ma mi is újjászülethetünk, ma mi is újjászületünk. Angyali nap van ma mesterszámban, mester-energiákban, és azt elmondtam akkor is, hogy mindnyájan mesterek vagytok, hiába szólítottatok engem egyedül annak, én mindig azt mondtam, hogy ti is azok vagytok, és ma is ezt mondom.

Az emlékek… Hadd meséljek nektek egy picit – már megtettem a múltban többször – de szeretném új köntösben újra elmondani. Mária-Magdolnáról szeretnék beszélni nektek, az asszonyról, a nőről, az anyáról. Ugye érzitek most őt? Körbejárja a termet, mindenkit átölel, mindenkit újra üdvözöl. Mária-Magdolna, drága testvéreink, megmentett engem. Tudom, hogy a történet, a történelem máshogy szól, de elmondtam, hogy előbb-utóbb elkezdjük átadni a valóságot, az igazságot. Nem én mentettem meg őt, hanem ő mentett meg engem!

Mária-Magdolna egy igaz nő volt, maga a nőiesség megtestesítője, egy önfeláldozó, segítő energia volt, aki segített az emberekben –  nőkben és férfiakban segítette azt az energiát újraébreszteni, újrakalibrálni, ami a nőiességhez, a lágysághoz, a finomsághoz kellett. Elmondtuk egy közvetítőn keresztül, hogy Mária-Magdolna Ízisz-főpapnő volt, és ezért ismerte a technikákat, ismerte a meditációkat, hogy hogyan lehet egy emberben a nőiességet, a lágyságot, a finomságot felébreszteni, és felébresztette bennem is. Mert én is máshogy kezdtem: máshogy kezdtem a tanítást, máshogy kezdtem az életutamat.

Amikor Atyánk megszólított, akkor nem tudtam mire vélni azt, amit ő akkor mondott, amikor azt mondta nekem, hogy “Fiam, kezdd el tisztelni az embert! Kezdd el finoman kezelni az embert! Ha megérintesz valakit, tedd finoman és lágyan!” Mária-Magdolna megmutatta ezt, és éreztem a szívemben azt, hogy ő az én egyik segítőm. Kölcsönös volt a munka, segítettem én is neki a tudásommal amiket kaptam már, és együtt tanítottuk, ébresztettük, tartottuk az erőt az emberekben.

Drága testvéreink, amikor mi éltünk ezen a csodálatos bolygón, sokkal nehezebb volt. Teljesen más volt az akkori uralkodó energia, mint a mostani. Tudjátok mi volt a különbség? Akkor a nyílt utcán, ha kellett végeztek veled azok, akik uralkodtak a népen. Ma ez úgy működik, hogy jogszabályok mögé bújnak, törvények mögé bújnak, és úgy akarják az embert ellehetetleníteni. Sokkal keményebb harcok dúltak akkor fizikai szinten – ma érzelmi szinten zajlik ugyanez. De sokkal többen is vagytok, drága testvéreink, sokkal többen vagytok jelen, sokkal több szív van nyitva, sokkal kevesebb félelem van az emberekben. Tudjátok, hogy mennyi hiányzik ahhoz, hogy megcsináljátok az érzelmi tudatváltást? Egy hajszálnyi, csak egy hajszálnyi, drága testvéreink!

Akkor is azt mondtuk, és azt tanítottuk az embereknek, hogy higgyenek és bízzanak önmagunkban. Amikor eljöttek hozzánk tanácsadásra, és megláttak minket, akkor rögtön térdre ereszkedtek és sírva fakadtak. Tudom, a történet máshogy zajlik, máshogy írják le nektek, de a valóságban úgy történt, hogy Mária-Magdolna volt az, aki fogadott minden egyes embert, és a női szeretet energiájával átölelt mindenkit. Kérdésekkel jöttek, problémákkal, betegségekkel, és segítettünk mindenkinek, nem tettünk különbséget, de mindig elmondtuk nekik, hogy mi csak segítők vagyunk, mi senkit nem tudunk meggyógyítani, mi csak a tapasztalatokat, a tudást, a gyakorlatokat, egy lehetőséget tudunk nekik adni, és ma is így van ez.

Ha most ebben a pillanatban, drága testvéreink, Mária-Magdolna, Mária és én hirtelen megjelennénk a teremben fizikai mivoltunkban, lehet, hogy nem hinnétek el! Lehet, hogy meg kéne csipkednünk benneteket, de lehet, hogy akkor sem hinnéd el, és ha elhinnéd, akkor újra térdre esnél és azt várnád, hogy mi megoldjuk helyetted! Ez a múltban sem volt így – tudom, a történet másról szól, s a jelenben sem történne másképp.

Én Jézus azt szeretném, hogy újra többször szólalhatnék meg számotokra, hogy újra minél többször érezhetnétek a Szent Család energiáját, hogy érezzétek, hogy belül emlékezzetek arra, mert ismertétek, drága testvéreink, ismertétek személyesen Mária-Magdolnát, és láttátok az igazságot, láttátok a nőt, éreztétek a nőt! Segített, tanított benneteket arra, amit az Ízisz-beavatásokon megkapott. És drága testvéreink, ez a nő ott lakik bennetek, ez az energia ott lakik bennetek! Emlékezzetek hát, kérjétek az emlékeket, kérjétek a sejtjeitektől az emlékeket! Kérjétek a testetektől, a DNS-ekből hívjátok elő az emlékeket, hogy újra olyan lágyak és finomak tudjatok lenni.

Jézus vagyok, a ti testvéretek, és egy család vagyunk. Ó, ha körbenézek most, és a sorok közé megyek én is, akkor csak azt tudom a füledbe súgni, drága testvérem, hogy örülök, hogy újra találkozunk! Örülök, hogy újra érzel minket, örülök, hogy hosszú szünet után újra adhatok át nektek ilyet, mert éreznetek kell az egységet, éreznetek kell az összefogást, hogy újra be tudjátok fogadni a segítő energiát legyen az akár zenén keresztül, amit hallotok, vagy legyen az zene, hang, ének…

Tudtátok, hogy Mária-Magdolna milyen szépen énekel? Persze, hogy tudtátok, hiszen már hallottátok! Tudtátok, hogy együtt énekeltetek, együtt táncoltatok, együtt mulattatok velünk? Nemcsak ültünk a homokdűnéken, a barlangokban, a kőépületekben, és engem hallgattatok! Nemcsak arról szólt az életünk, hogy városról városra barangoltunk, és csak felolvastam nektek az írásokból! Nem, drága testvéreink, jól éreztük magunkat, és jól éreztük egymást! Mulattunk, táncoltunk: a halált megmulattuk, az esküvőket megmulattuk, a születést megmulattuk, csak úgy mulattunk! Emlékezzetek! Akkor nem vontad ki magad mindenből, akkor nem mondtad azt, hogy te erre nem vagy képes, neked nincs kedved hozzá! Akkor sokkal szabadabb voltál!

A mai ember szinte önmaga rabságába helyezi magát, és ezért jöttünk el újra, és alig vártam már, hogy létrejöjjön ez, hogy újra elkezdődjön a felszabadítás, a felszabadulás, hogy szabadság legyen a szívekben, hogy végre az elméd ne korlátozzon be! Drága testvéreink, emlékezzetek arra, amikor együtt táncoltatok, amikor együtt énekeltetek!

 Még egy emléket hadd kérjek tőletek, amit szintén Mária-Magdolnától kaptatok. Drága testvéreink, kérjétek a sejtjeitektől, kérjétek a DNS-etektől, kérjétek a testetektől azt az emléket, amire Mária-Magdolna akkor tanított titeket, amikor a legnagyobb támadást intézték ellenetek, amikor én már nem voltam, mert az énutánam volt. Mert ő itt maradt nektek, és ő folytatta a tanítást. Üldözték, menekült, bujdosott, követtétek őt, és tovább tanított titeket az összefogásra, ugyanúgy a szabadságra, ugyanúgy a szeretetre! Volt aki elfordult, és nem követte már őt, de a szeretet akkor is megmaradt, a szeretet akkor is ott volt! Kérjétek az emléket az ő hangjára, az ő éneklésére, az ő érintésére, és meg fogod látni, meg fogod érezni, hogy egymást is hogy érintettétek meg.

Jézus vagyok, a ti testvéretek, a családtagotok, nem egyéb! Ti is mesterek vagytok, mindnyájan azok vagyunk! Fogjatok hát újra össze, fogjatok újra össze, itt van újra a nagy lehetőség, itt van előttetek a nagy lehetőségek kapuja, fogjatok újra össze! Nem kell ahhoz nekünk fizikai testben lenni, hiszen itt vagytok ti! Mindent tudtok, drága testvéreink, mindent átadtunk nektek, mindent tudtok! Már csak emlékezni kell, és nem megtiltani magadtól a jókedvet, a szórakozást, a szabadságot, nem bebújnod a teknősbéka-házadba, és azzal védekezni, hogy neked nincs arra szükséged. Csak egyszer élnéd meg újra azt, csak egyszer adnál magadnak engedélyt ugyanarra, amit egyszer már éreztél velünk, amikor egy egész falu, egy egész város táncolt, zenélt, énekelt szabadon! Ez a szabadság vár rátok, ezt hívjuk mi Új-Jeruzsálemnek!

Az asszonnyal, az anyával, a nővel itt vagyunk köztetek, kérjétek azt, hogy érezzetek is minket, kérjétek drága testvéreink, és minden nap meg fogunk mutatkozni. Beszélj a sejtjeidhez, beszélj a testedhez, a DNS-edhez és kérd az emlékeket, a valódi – a valós emlékeket, és mindig adj esélyt az életnek, hogy be is bizonyítsa ezt!  Mindig adj esélyt az életnek, hogy be is bizonyíthassa ezt! Nem a szívednek kell, nem a testednek, hanem az egódnak.

Ennyit szerettünk volna elmondani, és átadni most nektek ily módon. Én Jézus nagyon remélem, hogy lesz még rá alkalmunk, mi mindig készen állunk, legyetek ti is készen rá. Drága testvéreink, meghajlunk előttetek, és szeretet-áldásunkkal úgymond megszentelünk titeket.

Kryon (1:00:33)

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól, az emberiség szerelmese. Nagyon nehéz megszólalnom ilyen energiák után, mert ezek az energiák igazán közel állnak hozzátok, hiszen Partnerem egy olyan energiát közvetített nektek, mely energia megtestesült valamikor, és ott élt köztetek, ezért egy picit nehezebb is közvetíteni azt az energiát. És itt vagyok én, a fénycsaládotok egyik tagja, aki érzem azt, hogy mi zajlik bennetek. Érzem, és látom azt, Kedveseim, hogy mi van előttetek, hogy mi van bennetek, és mi van mögöttetek. Pontosan tudom, hogy min mentetek már keresztül, én ismerem az egész történetedet, az első történetedet, amikor legelőször születtél le erre a bolygóra.

Jézus elvitt titeket egy kicsit az emlékek utazására, hogy érezzétek azt, hogy milyen szeretet van bennetek, hogy és ez a szeretet mennyire aktív volt, hogy mennyire aktív része voltál a társadalomnak, mennyire felvállaltad azt, aki vagy! Csúnya szóval kimondva mennyire nem érdekelt az, hogy a hitetlenek mit mondanak, hogy szólnak rólad! Hogy mennyire nem nézted a másik embert, mert te hittél magadban, hittél Istenben, mert a szíved, az életed ezt mutatta.

Nem volt benned félelem, kedvesem, mert érezted mindig Istent, mert olyan társaságban éltél, olyan emberek vettek körül téged, akik szintén ugyanazt akarták, amit te. Elmentél egy következő faluba, és ott is ilyenekkel találkoztál! Ebből a szemszögből nézve most nehezebb dolgotok van, hiszen sokkal többen vagytok, több milliárddal többen vagytok, mint akkor voltatok. Sokkal több félelem-energia van most a bolygón, mint akkor, sokkal több olyan félelem-energia van kedveseim, amelyik rejtve van.

Tulajdonképpen feltettétek már azt a kérdést, hogy ki is fél valójában? Valójában nem ti féltek, valójában nem az elmétek fél, hanem azok félnek, akik most a bársonyszékben ülnek. Most a kapitányok félnek, a hajóskapitányok félnek, mert tudják azt, amit a múltkor is elmondtunk nektek, hogy az erő ébred, a fény ébred, a legénység ébred! És most ők úgy működnek, hogy mentik ami menthető, és próbálják összegyűjteni, és egyszerre célzottan visszajuttatni a bolygóra, az emberek életébe, hogy féljenek, és igenis bomoljon föl az az összefogás, az az összetartás, ami az Új-Jeruzsálemet akarja felépíteni, ami a szeretetre épül. És újra megkérdezem tőletek, ha újra feltenném a kérdést, azt , hogy valójában mitől félsz, csupa olyan dolgot sorolnál el, ami nem is valós, ami nem is igaz, amitől nem is kéne félned!

Kedveseim, ti feladattal jöttetek ide, feladattal születtetek le, több mint 7 milliárdan feladattal születtek le. Mint ahogy hallhattátok, és igen, eljön szép lassan, eljön az az idő, amikor már tényleg az igazat kell elmondani nektek mindennel kapcsolatban, tényleg fel kell lebbenteni a fátylat. De meg kell várni azokat a pillanatokat, hogy meg ne ijedjetek tőlünk, amikor készen álltok a valóságra, az igazságra. Mert most lehet azt mondod, – ó hányan futottatok már bele ebbe a csapdába – hogy “Gyerünk, ne kíméljetek, mondjátok!”, és amikor megkapod, hitetlenkedve ott ülsz, és megijedsz a feladattól, megijedsz a valóságtól. Az elme mindig keresi a kibúvókat, és mindig kitalál valamit, hogy miért ne tegye meg azt, amit meg kéne tenni, holott belül a szíved pontosan tudja, hogy mit kéne lépned azért, hogy a fény és a szeretet még erősebb legyen, hogy az összetartás még erősebb legyen, kedveseim!

2015.12.22-e van, egy mesternap angyali támogatással, egy továbblépés az Új-Jeruzsálem felé, kedveseim! Amit csak úgy tudsz, hogyha a szeretet erős benned, és nem hagyod magad elnyomni, nem hagyod magad eltiporni, nem hagyod magad kihasználni. A szeretet némán tűri ezt, ez a baj vele! Az az egyik baj az emberrel, hogy azt gondolja, hogy ő a szeretet mestere, neki mindent el kell tűrni, mert ezt vagy azt neki már nem szabad – mennyire lineáris ez! Mert megítélnének egy-két dologért? Mondjuk megítélnének azért, hogy újra alkalmaznád azt, amit Mária-Magdolnától tanultál? A nőtől?

Évszázadok óta a nőt elnyomják, a női energiákat elnyomják pont azért, kedveseim, mert pontosan tudják, hogy a női energia mire képes. Pont azért, kedveseim, mert pontosan tudják, hogy a női energiában olyan erős a szeretet, amit nem tudnak felülírni, nem tudnak átírni, és a végén még a bolygón minden ember szeretné a másikat. Még a végén az ember egyensúlyba kerülne a másik emberrel, a végén még az ember tisztelné a másik embert és nem akarna rajta uralkodni, a végén még az ember örülne annak, hogy a másik ember örül, és hogy jól érzi magát abban a társaságban vagy egy másikban. A végén még az ember arra ébredne rá, hogy támogatja az ember az embert! A női energiában, a szeretetben ez mind ott van!

Vegyetek egy mély lélegzetet, kedveseim, és fújjátok ki azt! Megváltoznak most az energiák, azt is mondhatnánk, – lehet, hogy így jobban el tudjátok képzelni – hogy itt a közvetítők mögötti falon egy szív alakú kaput nyitunk meg. Úgyis szeretitek a kapunyitásokat! Felerősítjük a szeretet energiáját, hogy jobban tudjatok emlékezni. A tanácsom az, ó kedvesem, hogy ne akarj emlékezni, hogy ne akard érezni, hogy ne akard tudni, ne akard látni, ne akard hallani!

Ez tetszeni fog amit mondok, hallod a Mestert, érzed a Mestert?  A múltkor is elmondtuk, hogy dőljetek hátra, tegyétek fel a lábaitokat, és csak élvezzétek a repülést, élvezzétek – kezdjétek élvezni a szabadságot, mert ez a világ kezd el beköszönteni.  A sejtjeid fel akarnak szabadulni, a sejtjeid éhezni fogják a szeretetet, a DNS-ed körtáncot – spiráltáncot fog járni! A csomópontok egymással fognak táncolni a hidakon keresztül! (Kryon nevet) Mert az ember ébred, a szeretet, a valódi szeretet elkezd újra ébredni, a hazugságok elkezdenek eltűnni, kedveseim, amit az egyház aggatott rátok évezredek óta!

Hallottatok egy kis szösszenetet most Jézustól Mária-Magdolnáról, ez még csak egy szösszenet volt, kedveseim, és arra készülünk, hogy még többet mondjunk el ezekről a történetekről, – ó most figyelj –  hogy még többet tudj meg magadról, kedvesem! Jézus és Mária-Magdolna is csak egy közvetítő volt, ugyanúgy mint most Partnerem, vagy a Mester, vagy Brigitta – csak közvetítők! Ti is közvetítők vagytok, ti is tudjátok közvetíteni Isten szeretetét, bennetek is ott van a nő, a lágy finom nő. Ó kedvesem, pontosan tudja, ez kinek szólt! Mindegyikőtöknek! De ne féljetek tőle!

Fókuszáljatok a falra amit említettem, ahol a szív alakú kapu megnyílt. Nők ezrei sorakoznak fel itt, női energiák ezrei sorakoznak fel itt, és hadd mondjak el valamit, mert úgy érzem, hogy itt van a felkészítés ideje. 2016. januárban az első egész napos találkozónak az lesz a címe: “A nők félnek nők lenni!” Bővebben majd aznap azoknak, akik eljönnek. De kedveseim, emlékeztek Jézus szavaira, amikor Mária-Magdolnáról beszélt? Én nagyon ritkán beszélek Jézusról, és most érzitek, hogy mégis kivételt teszek ma. Nem róluk szól ez a mai nap, hanem rólatok, kedveseim!

Felsorakozunk segítőinkkel, és körbeállunk benneteket, hogy segítsünk az emlékezésben, segítsünk azért, mert a Föld nevű bolygón egy Új-Jeruzsálem lesz megszületendőben, aminek az alapjait, kedveseim, ti rakjátok le, a ti lágy női energiátok fogja lerakni, – igen uraim, a tiétek is – de ehhez szabadnak kell lennetek, le kell dobnotok a bilincsetek, ami a régi félelemben rejlő energiához vonz még. Mindnyájatoknak le kell dobni ezeket a vasakat, mert nagyon nehéz ilyen régi energiákban működnöd. Ó kedveseim, hadd kérdezzek valamit, igaz, ó igaz, tiszta, valódi szeretetben élsz? Feltétel nélküli szeretetben élsz? Hát emlékezz arra, amikor így éltél feltétel nélküli szabad szeretetben, amikor olyan emberek vettek körül, akik ugyanazt akarták, amit te. Amikor összegyűltetek, akkor összeadtátok azt az energiát, és úgy juttattátok el az Univerzumba.

És kérdezhetitek azt: “Ó, Kryon, ha ez így volt, akkor most miért van így? Akkor most miért így él az ember, akkor most hol van ez az összetartás, az összefogás, hol van ez a női energia? Akkor miért nem hallunk Mária-Magdolna Iskolákról, ahol ezt oktatják?” Hogy miért nincs ez így? Mert az uralkodó energia megkísértette az embert, az uralomra vágyás energiája próbára tette az embert, és mondhatom azt, és bátran kimondom felvállalva mindenki előtt, hogy azon a próbatételen elbukott az ember!

Itt van 2015, nemsokára 2016, és még mindig azon vagytok, hogy helyreállítsátok az egyensúlyt. Csak összefogással fog menni, csak úgy kedveseim, ha te tényleg szabad akarsz lenni, ha te tényleg el akarsz szakadni a félelemgerjesztő, a félelemben élő régi energiától, és azoktól az emberektől, – ó, ez csúnya Kryontól, nem szoktatok ehhez hozzá – de lehet pont az tanított meg, aki téged rabságban tart, aki rajtad uralkodik úgy, sokszor úgy, hogy észre sem veszed, hogyha nemet mondasz neki, hogyha hátat fordítasz neki! Jézus is ezt tanította nektek, és akkor megtettétek, akkor leporoltátok még a lábaitokról is azt a port, és továbbálltatok!

A szeretet? A szeretet erős, a szeretet hatalmas, a szeretet tisztel, a szeretet tud teremteni, a szeretet egészségben tart, békében, jókedvben, szabadságban, és ezt újra kell gyújtanotok a szívetekben félelem nélkül!

Pontosan tudom, hogy kik vannak ma itt (és kik azok akik e sorokat olvassák), pontosan tudom, hogy mivel van dolgod. Elmondjam? Szeretnéd tudni kedvesem, hogy mivel van dolgod, hogy mi az egyes számú feladatod, a fő feladatod? Te, saját magad! Te vagy a feladat, kedvesem! Akik körülvesznek, csak a segítőid, csak abban segítenek, hogy te önmagadra lelj, hogy te újra megéld a szeretet energiáját. És 2016-ban az első találkozónak az lesz a címe, hogy “A szeretet ereje”, hogy végre megtapasztald újra a szeretet erejét.

Hadd kérdezzek valamit így a végén: nem tűnt fel, hogy a Karácsonyról egy szót nem ejtettünk, az általatok a szeretet ünnepének nyilvánított napról és eseményről, hiszen jelenlegi időszámításotok szerint itt álltok a küszöbén? Tudjátok, miért nem? Mert nálatok fontosabb nincsen! A mai nap is legyen a szeretett ünnepe, a holnapi is, és minden azután következő! Minden nap ünnepeljétek a szeretetet, minden nap legyetek a szeretet energiájában, ezt ne felejtsétek el soha, ne felejtsétek el, kedveseim! Hallgassátok a Mestert egy kicsit még, hallgassátok, kedveseim!