A Nap Holon! Hathor Planetáris Üzenet Tom Kenyon közvetítésében

A Nap Holon

Hathor Planetáris Üzenet Tom Kenyon közvetítésében

 

Az alábbiakban szeretnénk nektek információt átadni a Nap Holonról, mivel a bolygószintű tudatosság egy mély és ingadozásokkal teli átmeneti szakaszba értek kollektíven.

Mint minden észlelésnél, a megszerzett ismeretek is ahhoz a perspektívához viszonyulnak, amelyből a helyzetet szemlélik.

Ebben a tekintetben nem különbözünk tőletek, csak lehetőségeiteket és nehézségeiteket a tudat más dimenzióiból szemléljük.

Különböző nézőpontjaink vannak a helyzetetekkel kapcsolatban, melyeket igyekszünk a lehető legrövidebben felvázolni, annak érdekében, hogy minél hamarabb eljussunk a meditációhoz, de úgy gondoljuk, hogy ezek a szempontok segítséget nyújtanak nektek.

Tehát táncra fel kezdődjék a keringő, mivel az univerzumban minden a fény, az energia és az anyag tánca.

Az általunk elért legmagasabb dimenziók szempontjából, amelyet mi Aethosnak hívunk, nincs konfliktus. Minden polaritás feloldódik a végtelen kiterjedésű egyensúlyban. Így, ebből a perspektívából szemlélve, minden tapasztalásod, mely a Földön kibontakozik a fény és az energia átmeneti megjelenítése és természetükben álomszerűek. Nem fizikai anyagból van, hanem a kozmikus elme varázslatos kivetülése.

Azonban a dolgok kissé „ragadóssá” válnak mikor a tudat a magasabb dimenziókból a szubatomi részecskék rezgésének szintjére ereszkedik– a fény, az energia és az anyag ütközése által lejtett tánc, felelős azért, hogy hogyan érzékelitek a világot. Valójában a Földön való megtestesülés szempontjából néha nehéz megtalálni az elme egyensúlyát.

Földhözragadtan szólva azt is mondhatnánk, hogy hatalmas káosz csomópontok közepén vagytok. Ezek egy része hatással van a klímátokra, az óceánjaitokra, az ökoszisztémátokra, a politikára, a társadalomban tapasztalható zűrzavarra és a civilizáció létére, ahogyan jelen formában ismeritek. Ne csüggedjetek a változások lavinájától, mert ez valójában és leghatározottabban egy lehetőség a gyorsított ütemű fejlődés.

Azok, akik visszautasítják a változást hanyatlásnak indulnak. A változás szeleit meglovagolni a spirituális fejlődésetek érdekében, minden szempontból egy felelős döntés.

Egyik nagy nehézsége ennek a planetáris átmenetnek, hogy mentálisan, érzelmileg, fizikailag, vitálisan nagyon kimerülhettek. Itt a KA (finom energia test) és a KHAT (fizikai test) vitalitására is utalunk. Ez a vitalitásvesztés több szinten és összetett módon érinthet titeket.

A mi nézőpontunkból, az Aethos kivételével, mely minden jelenséget álomszerűnek tekint, nehéz és kihívásokkal teli időkben vagytok.

Mégis az ilyen nehéz időkben, ilyen nyomás közepette gyémántokra bukkanhattok. Ezek a gyémántok nem a Földből származnak, hanem saját tudatodból születnek meg, miközben földi életed kihívásaival foglalatoskodsz. Evolúciód rakéta fokozatban való elindításához csupán arra van szükség, hogy egy kissé magasabb tudati szintről tekints az életedre.

Itt segíthet a Nap Holon, hogy felül tudjatok emelkedni ezen összetett és kaotikus csomópontok demoralizáló és kimerítő hatásain.

Többféle segítséget is nyújthattunk volna, mégis a Nap Holont választottuk, mert ez az éteri tűz egyik formája, mely egy időben képes a tudat megtisztítására és átalakítására. Ez egy nagyon hatékony eszköz az evolúciód felgyorsítására.

Ezt a módszert adtuk át a papoknak és papnőknek az ókori Egyiptomban, a Denderai templomban. Ez meglehetősen emelkedett tudatállapotokat generált bennük, amelyek révén közvetlenül kommunikálhattak velünk és ez tette lehetővé számukra, hogy feltöltsék magukat a tudat felemelkedése érdekében.

A meditáció dobot és három énekhang kölcsönhatását használja, amelyek hangkódokat továbbítanak.

Három féle módon dolgozhattok a Nap Holonnal, melyeket szeretnénk átadni nektek.

  • Az első forma (mozgás)

Ily módon instruáltuk a beavatottakat Denderában, hogy a meditáció ezen, formájával dolgozzanak. Ezt a változatot csak akkor szabad használni, ha megfelelő egyensúly érzékkel rendelkezel.

Váll szélességben állva helyezd tudatodat a napfonatodhoz. Képzelj el egy fénygömböt, mint a nap ezen a területen. A nap belsejében egy ragyogó fehér ank található.

Ez az ank megvéd téged, mivel ez egy nagyon magas spirituális dimenzió energetikai aláírása és erőteljes életnövelő energiáit továbbít KA és a KHAT-od számára. Hagyd, hogy a dob miden egyes impulzusa megrezgesse ezt az éteri tűzgömböt a napfonatodban. Hagyd, hogy a Nap Holon együtt rezegjen a dob impulzusaival és engedd, hogy a test vele született bölcsessége szerint mozogjon a ritmusra. Akár hangot is adhatsz ki, ha erre érzel késztetést.

  • A második forma (ülés)

A második forma, ahogyan végezheted ezt a meditációt ülésben történik úgy, hogy a lábaid érintkezzenek a talajjal. Minden más tekintetben ez a forma megegyezik az előzőekben bemutatottal. Érzékeld a ragyogó fehér ankh-ot a napfonat közepén. Hagyd, hogy a dob minden egyes impulzusa átjárja ezt a tűzgömböt (a Nap Holont). Hagyd, hogy a Holon megrezegjen minden ritmikus impulzusnál és engedd meg a testednek, hogy spontán a veleszületett bölcsességének megfelelően mozogjon.

Akárcsak az elsőformánál, -ha úgy érzed, erre van szükség,- adj ki olyan hangot, ami rezonál az érzéseiddel és azzal, ahogyan mozog a tested.

  • A harmadik forma (csendesség)

A harmadik módszer csendben történik, akár ülhetsz, akár fekhetsz is közben. A másik két formához hasonlóan itt is a napfonaton van a fókusz. Érezd a ragyogó fehér ankh-ot a tűzgömb közepén. Hagyd, hogy a dob megrezegtesse a tűzgömböt (vagyis a Nap Holont). Hagyd, hogy a Holon remegjen minden impulzussal. Ennél a formánál nem kell hangot kiadnod vagy megmozdulnod, legalábbis szándékosan, de ha mégis azt érzed, hogy a hang vagy a mozgás spontán megszületik benned, akkor hagyd kibontakozni.

Összegzés

A fent leírt elsődleges módszer célja annak lehetővé tétele, hogy a Nap Holon által megerősödj, megtisztulj. Ez az alapja, célja az összes leírt formának és javasoljuk, hogy dolgozzatok vele minél többet. Most pedig a Nap Holon felhasználásának egy érdekes módjára fogunk kitérni.

Pszicho-navigáció

A Nap Holon használata az űr és a tudat egyéb dimenzióinak pszicho-navigálásához sokak számára érdekes lesz.

Egy módszert szeretnénk megvitatni, mivel ez képezi az összes többi pszicho-navigáció alapját a Nap Holon segítségével.

Célja, hogy a naprendszeretek középpontjában található égitestből, a Napból közvetlenül élet energiát vegyetek magatokhoz.

A Nap Holon éterikus forma, és nem köti az idő vagy a tér oly módon, mint a fizikai testeteket. A Nap Holon azonnal képes magát egy másik dimenzióba vagy térbe juttatni.

Ahhoz, hogy életenergiát vegyél magadhoz a napból egyszerűen csak a következőket kell tenned: miután néhány percig hallgattad a hangmeditációt győződj meg róla, hogy tisztán érzed a Nap Holont a napfonatodban. Figyeld meg, hogy az ankh áraszt e energiát. Ha nem érzékeled az ankh-ból érkező energiát vagy/és fényt, akkor addig dolgozz a Holonnal, míg megtapasztalod ezt az érzetet.

Ezt követően képzeld el, ahogy a nap előtt lebegsz az űrben. KA testedben leszel, így nem tudsz megégni. A nap folyamatosan továbbítja az energiákat a napszél energián keresztül,ezeket napenergia áramnak is nevezik és ezeket az erős energiákat fogjátok magatokhoz vonzani. A Nap Holon, a nap finom testének (tulajdonképpen a nap KA-nak) energiaaláírásával egyezik és a Nap Holonod ezáltal igen erős energiákkal töltődik fel, ezzel összhangban a KA tested magába fogadja a napenergiákat, így azt fizikai tested (KHAT) is hasznosítani tudja.Hogy mit tesztek ezekkel a megnövekedett energiákkal az a ti felelősségetek lesz, ezért határozottan javasoljuk, hogy a megnövekedett energiát az életet támogató módon használjátok fel. A kozmoszban minden élet összekapcsolódik, és amint magasabb energia állapotokat értek el, rá fogtok ébredni saját felelősségetekre.

A fejlett pszichonauták közületek felfedezhetnek más csillagrendszereket, valamint a tudatosság egyéb dimenzióit, de eközben mindig légy tudatában az ankh-nak. Ez egy létfontosságú dolog, mert megvéd téged, ha esetleg olyan helyre tévednél, mely nem éppen támogató rezgésű. Más szavakkal, nem minden csillagrendszer vagy a tudatosság nem minden dimenziója jóindulatú. Néhányan gonoszak, és ha véletlenül olyan rendszerre bukkanál, olyan dimenzióba botolnál, mely nem támogat téged az ankh megvéd.

Sokkal többet is mondhatnánk a Nap Holonról és a benne rejlő lehetőségekről, de akkor ez az üzenet nagyon hosszúra nyúlna. Minden tudás, amire szükséged lehet ahhoz, hogy kihasználd a Nap Holon lehetőségeit a fényesen ragyogó ank-ba meg van írva. Meditálj ezen a kulcson a spirituális tudás magasabb dimenziói felé, és ez feltárja előtted mindazt, ami szükséges.

A Nap Holon és a nap szelek gyönyörű rejtélye és a napáramok emeljenek fel a tudatosságodban.

Lelj igazán sok gyémántra az idő alatt, amit a Földön töltesz, és amikor időd lejár talán azt mondhatod, hogy megérte itt lenni.

Legyen szíved könnyebb egy madártollnál, ahogyan a megbánás, harag, félelem és szorongás feloldódik a gyémánt fényeinek átalakító kegyelmében.

A Hathorok

  1. január 21

 

Tom gondolatai és megfigyelései

A Nap Holon meditáció 11 perc és 13 másodperc hosszú, amihez egy linket találsz majd ennek a résznek az alján.

Ne hallgasd ezt a hang meditációt, éberséget igénylő helyzetekben, mint például autóvezetés vagy gépkezelés.

A sztereo fejhallgató vagy fülhallgató jobb hangzásbeli élményt nyújt, hacsak nem rendelkezel kiváló minőségű sztereó hangszórókkal, amelyek teljes sztereo hangzást adnak.

Úgy gondolom, hogy a Hathorok utasításai a Nap Holon kapcsán meglehetősen egyértelműek, ezért nem látom szükségét további magyarázatnak a meditációt és a gyakorlatokat illetően. Van azonban néhány megfigyelésem az ankhról, mégpedig, hogy ennek a módszernek az egyik legfontosabb kulcsa az ankh-ban rejlik, melyet a Hathorok többször említettek. Központi elhelyezkedése a Nap Holonon belül az ankh fontosságára utal. Valójában elmondhatom, hogy saját tapasztalataim szerint az ankh-on meditálva, ahogy Hathorok javasolták, a szellemi ismeretek hatalmas bőségszaruja tárulhat fel.

Az ankh nagyon fontos szimbólum volt az ókori Egyiptomban. Gyakran úgy ábrázolták, hogy energiasugarakat áraszt magából különféle formákban, például erővonalakként, és néha sok kisebb ankh-ként.

Ezeket a finom energiák sugárzásait egy isten, istennő vagy más alakok irányítják gyakran egy emberi lény vagy más istenség felé. Úgy tűnik, hogy az ankh misztikus erejét átadó ábrázolások fontos társadalmi szereplőkre korlátozódtak, például a fáraókra és más személyekre. Az Egyiptomból származó ezoterikus tudás, sokféle meditációban hívta segítségül az ankh-ot. A kopt keresztények elsődleges szimbólumként az ankh-t vették át, amely egyesítette az egyiptomi misztériumiskolák ezoterikus tudását a kereszténységgel.

 

Az ankh három részből áll: a kereszt, amely az anyagot képviseli, a Shen hurok, amely a spirituális tartományt képviseli, és a Sken csomó, amely lelki természetünket az anyaghoz (azaz testünkhöz) köti. A Shen csomó képviseli a légzésünket. Amíg lélegezünk, szellemünk testünkhöz kötődik.

A halál pillanatában megszűnik a légzésünk, és szellemünk elválik testünktől. Jelképesen szólva át csúszik a Shen hurkon keresztül a szellemvilágokba.

* Érdekes módon hasonló, bár rövid életű folyamat gyakran fordul elő mély meditatív állapotokban. A jógában ezt kumbhakának, vagy spontán lélegzet visszatartásnak hívják, amely akkor következik be, amikor az elme az érzékelés nagyon finom birodalmába (azaz Samadhiba) lép.

A neuropszichológia területén a meditációt tanulmányozó kutatók arról számoltak be, hogy a mély meditációba lépett alanyok számára a légzés gyakran nagyon felszínes vagy teljesen leáll. Amíg az illető lélegzete szünetel, átsiklik a közismert Shen csomóon, és felszabadul, hogy felfedezze saját tudatának szellemi dimenzióit. Amikor a test több oxigént igényel, az illető spontán belélegzi azt. Valami nagyon hasonló történhet a Hathor hangmeditációk során.

Azok, akik az ankh-ra fókuszálnak meditáció közben, úgy tartják, hogy az ankh magasabb dimenziós energiák közvetítőjeként funkcionál és egyfajta kulcsként a magasabb spirituális dimenziókban rejlő tudáshoz. Ezzel az enigmatikus szimbólummal szerzett tapasztalatom alapján magam is csak megerősíteni tudom ezt az állítást.

A Hathorok tanácsa alapján az ankh-al végzett meditációk valóban egy rendkívüli interdimenzionális portált nyitottak meg, amely mind egyetemes és személyes ezoterikus tudást tárt fel előttem. A Hathorok azt javasolták, hogy dolgozzak a Multiverzum Hangmeditációval, amikor az ankh-on meditálok. Azt tapasztaltam, hogy a Multiverzum Hangmeditáció nagyon hasznos „hang” szövetségesemmé vált ezen a felfedezőúton.

Azok számára, akik ezt tovább kívánják folytatni, mellékeltem egy linket a Multiverse Sound Meditációhoz, amely 11 perc 26 másodperc hosszú. Találsz majd egy linket az eredeti Hathor üzenetre is, amely információkat szolgáltat a Multiverzumról, valamint az ezen, név alatt végzett hangmeditációt.

Hozzáférés a hangmeditációhoz

Az alábbiakban található egy link a weboldal Listening Section részéhez.

A linkre kattintás után lépj az oldal aljára, és kattints a Listening Agreement részre. (Ezután a hang meditációk, előadások, interjúk és műhelyrészletek széles választékához nyílik hozzáférésed, amelyek mind, azonnal elérhetők ingyenesen, személyes használatra.

Görgess lefelé a címek listáján, amíg meg nem jelenik a téged érdeklő hanganyag.

A kényelmed érdekében a Nap Holon (The Solar Holon) és a multiverzális hang meditáció (The Multiverse Sound Meditations) alkalmazást is a sor tetejére helyeztük (az üzenet kiküldésével egyidejűleg).

Kattints ide, hogy a Listening részhez ugorj.

Ha továbbítottad ezt az üzenetet, és a link nem működik, lépj a http://www.tomkenyon.com oldal Listening részéhez.A Multiverzum (Multiverse) című Hathor üzenet elolvasásához kattintson ide.

 

 

 

Információk, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül ehhez az üzenethez

A harmónia ablaka: mini workshop

Hangterápia a stressz negatív hatásainak csökkentésére

Ez a mini-műhely a hangterápia használatára összpontosít, hogy csökkentse a stressz rád gyakorolt negatív hatásait. Ezt úgy teszi, hogy laikusoknak nyújt érthetőbb információkat arról, hogy az agy / elme / testrendszer hogyan működik a stressz válasz fokozása vagy csökkentése érdekében. És négy rendkívül hatékony stressz csökkentő zenei kompozíciót tartalmaz, amelyek bizonyított eredményekkel rendelkeznek.

Valójában, ha csak 20 percig hallgatunk ilyen típusú zenét, naponta egyszer vagy kétszer, azzal drámai módon csökkenthetjük a stressz negatív hatásait és növelhetjük az általános jó közérzetet.

Az alábbiakban felsorolt pszichoakusztikus kompozíciókat az idegrendszer harmonizálása, az alfa- és / vagy a téta-agyhullám-aktivitás növelése érdekében hoztam létre, amelyeket klinikailag elismertek stressz csökkentő hatékonyságuk miatt.

A zene és a hanggyógyászati terápiák, valamint a pszichoakusztika és a neuropszichológia területén végzett kutatások egyértelműen bebizonyították, hogy bizonyos típusú zenéknek mélyen gyógyító és stressz csökkentő hatása van.

(Megjegyzés: Azok, akik az állítások mögött álló tudomány iránt érdeklődnek, látogassanak el a weboldal Acoustic Brain Research rovatába (www.tomkenyon.com), vagy kattintson ide.)

Amint a világ továbbra is küzd a jelenlegi járvány kihívásaival, az egyéni stressz szintek riasztó mértékben gyorsulnak fel, negatív hatással vannak a társadalmi kapcsolatokra és az egész társadalomra. Ezért úgy döntöttem, hogy négy rendkívül hatékony stressz csökkentő kompozíciót kínálok Mini-workshop formátumban. Ez lehetővé teszi számodra, hogy együtt dolgozz ezekkel a különféle „hang” alkotásokkal, a saját tempódban, és csökkentsd a stressz szintjét.

A tananyagok részletesebb ismertetéséhez kattintson ide.

© 2021 Tom Kenyon Minden jog fenntartva www.tomkenyon.com

Megoszthatod ennek az üzenetnek a másolatait bármely kívánt médiában, feltéve, hogy semmilyen módon nem változtatod meg, nem számítasz fel díjat, feltünteted a szerzőt, valamint tartalmazza a teljes szerzői jogi figyelmeztetést.

Fordította: Szabó Brigitta

Lektorálta: Selymes Ádám