A Lehetőségek tárháza Kryon üzenete Ádám András közvetítésében 2020.03.25.

Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Nagy szeretettel osztom meg veletek Kryon üzenetét rajtam keresztül a Földön jelenleg zajló eseményről:
A Lehetőségek tárháza
Kryon üzenete Ádám András közvetítésében
2020.03.25.
Üdvözöllek benneteket kedveseim! Kryon vagyok a mágneses szolgálattól az emberiség szerelmese!
Szeretnék szólni ezen a csatornán keresztül is a világban kialakult helyzetről. Előre szólok, hogy sokan nem fognak ezzel sem egyetérteni! Ezzel az üzenettel! Pedig több mint 30 éve mondjuk nektek ezt is, ami most történik! Ezen a csatornán,(Ádám András), keresztül 12 éve mondjuk nektek ezt! De az emberek többsége csak akkor foglalkozik valamivel, ha már bekövetkezett, jelen lett az életében! Ez nem baj! Idáig a felkészítés zajlott! És most itt van egy újabb megmérettetés! Tehát kezdjük is!
A lehetőségek tárháza! Mit is jelent ez? Mint oly sokszor, az emberiségnek újra lehetősége nyílik arra, hogy megváltoztassa az életet ezen a bolygón! Hogy eljusson egy magasabb tudat és érzelmi szintre! Ehhez megint csak nincs másra szükség csak összefogásra, összetartásra! Amiben most vagytok az az összes eddigi lehetőség közül a legnagyobb, a legösszetettebb! Most nem csak arról van szó, hogy egyes emberek egy magasabb energia szintre tudnak lépni, hanem arról, hogy az egész emberiség! Ez csodálatos! Évezredek óta vártatok erre és most itt van! Használjátok ki kedveseim! Használjátok ki! Nagyon sok dologról tudnék beszélni nektek. A végtelenségig. Annyi minden van most. Ezért ez is több részből fog állni, és több csatornán keresztül fogunk nektek üzeneteket átadni, hogy halljátok, érezzétek!
Kezdjük talán a legfontosabbal! Amikor ennek a helyzetnek vége lesz NE AKARJÁTOK ÚGY FOLYTATNI MINT EZELŐTT! NE FOLYTASSÁTOK ÚGY MINT EZELŐTT! Ez újra egy nagy lehetőség az emberek számára, hogy emberségesebb világban éljen! Sokan a háttérben voltak, éltek! De ez most megszűnik. Mindenkinek akarni kell a változást. Most nem csak saját magukért kell kiállni hanem a másikért is. Ha jól megnézitek most a világot, már látjátok, már kezd kirajzolódni, hogy mire, mikre, kikre van szükségetek az élethez!
Azt ne felejtsük el, hogy ez az üzenet egy magyar közvetítőmön keresztül adom át! Ezért lehet, hogy egy kicsit “magyaros”. (Kryon mosolyog)
Tehát,, mi a helyzet Magyarországon, Magyarországgal? Nem egyszer, amikor nemzetközi közvetítőm jelen volt az országotokban, (Lee Carroll) beszéltem Magyarországról! Elmondtam, hogy egy különleges nemzet! Elmondtam,hogy innen fog kiindulni a változás energiája Európára, a világra! És ez be is következett! Csak nézzétek vissza a híreket! Tudom, hogy nagyon sokan nem néznek nem hallgatnak híreket! Ezen is lehet változtatni! Tudom mondjátok azt, hogy ” a hírek félelmet gerjesztenek, hazugságok vannak benne.” És folytathatnám. Kedveseim!
EGYEDÜL TE DÖNTHETED, DÖNTÖD EL, HOGY MI, KI MILYEN HATÁSSAL VAN RÁD! EGYEDÜL TE!
Ne felejtsd el, hogy minden döntésednek van következménye, és azt általában te fogod megtapasztalni.De nem minden esetben csak téged érint döntéseid következménye,hanem sok más embert is! Ha nem tájékozódsz a világban zajló eseményekről, akkor egy csomó visszaigazolástól zárod el magad! A Benned lévő SZERETET mindent felülír! De csak akkor, ha annak adsz energiát!
Ismerem Magyarország történelmét a kezdetektől! Láttam a Kárpát-Medencét abból az időből is mielőtt ide jöttetek! Itt is Őslakosok éltek úgy mint Amerikában vagy máshol! Most ti magyarok éltek itt! Most tiétek a felelősség fenntartani ezen az energetikailag nagyon fontos helyen az életet! És ne folytassátok úgy mint ezelőtt! Tudom, hányszor uralkodtak rajtatok! (vagy még most is?) Ha csak a Törököket említem, hogy hány évig voltak itt! És folytathatnám a háborúkkal, a forradalmakkal, a természeti katasztrófákkal, a szétdarabolással,és így tovább…!
De kedveseim! EZ MIND A MÚLT! Ezek már nem jönnek vissza! Minden egyes történés egy akkor létező energiában történt. Most más van! Most lehetőségetek van a változásra, váltásra! Most megtapasztalhatjátok, hogy mi kell az élethez! És lehet, hogy itt sokan azt mondják, hogy “pénz”. Igen! Az is kell hozzá! Mi lenne ha ezen is változtatnátok? Hiszen most ez is egy lehetőség számotokra. A pénzhez való viszonyulásotok! Hogy ha dolgozol, azt hogy teszed? Mennyiért? Hagyod-e magad kihasználni, megalázni? Vagy végre lesz egy nemzetközi összefogás a nemzetért, A Magyarságért? A Magyarokért! Csak egy tanács! Csak egy tanács! Játssz el a gondolattal, hogy becsülitek tisztelitek magatokat és egymást! Hogy kiálltok magatokért és egymásért! És együtt nem hagyjátok, hogy úgy folytatódjon minden ahogy volt! Kedveseim! Nem beavatásokra van szükségetek, hiszen már mindent tudtok! A beavatásokat már rég megkaptátok! Ott van a sejtjeitekben. Ott van a DNS-ben! Csak emlékezni kell rá! Yawee Dr. Todd Ovokaitys remekül feltárja az emberi DNS-t!
Csak össze kell fogni egy jobb életért! Kérdezhetitek, hogy “azt hogy kell Kryon?” Kedveseim! Tudom, hogy nehéz de üljetek le végre meditálni! Üljetek le végre! Álljatok meg egy pillanatra és nézzetek körül! Minden kristály tisztán ott van körülöttetek az életben! Minden adott számotokra, hogy most megváltoztassátok az életet Magyarországon! Példát mutatva a többi országnak! Nem kellenek nektek guruk, mesterek, lámák beavatások…! Ti magatok vagytok a saját magatok mesterei! Csak csendesedj el és meglátod, meghallod, megérzed a benned élő mestert! Aki most a felszínre tud jönni mert lehetőség van rá! Így meglátva a többi embert, a többi mestert! És összefogva megváltoztatni az életet! Egy nagyon nagy lehetőség energiájában vagytok kedveseim! Használjátok ki! Magatokért! Az életért! Ne becsüld le önmagad! Ne becsüld le a munkádat! Most is láthatjátok, hogy kik a fontosak az életért. Kinek megfizethetetlen a munkája! Nem a bankárok azok! Nem a politikusok azok! Nem a hivatásos sportolók azok! És folytathatnám! És csak csendben jegyzem meg, hogy akik termelnek maguknak és nektek azok egyre fontosabbak! Nem kell mindenkinek termelnie! Minden munka nagyon fontos! A sport nagyon fontos! De nézzétek meg, hogy ki mennyi fizetést kap a munkájáért! Idáig elfogadtátok ezt! Ezután ne tegyétek! Becsüld meg a munkádat! Becsüld magad! Fogjatok össze ezért is! Ne valami vagy valaki ellen! Hanem valamiért! Csak egy példát mondok nektek itt a vége felé. Csak egy példát amin gondolkozz el! Magadért! Mi lenne, ha mindenki mostantól ebben az országban minimum napi nettó 30000 forintot keresne a jelenlegi árak szintjét megtartva? Minimum! Kivitelezhető? Igen kedveseim! Az! Csak rajtatok múlik! Csak rajtatok! Csak az összefogáson! Egy népért, egy nemzetért! És ehhez kedveseim senki ellen nem kell összefogni! Senkit nem kell szidni! Senkit nem kell letaszítani egy képzelt trónról! Mert az “uralkodó” emberek, energiák maguktól megszűnnek, átkalibrálódnak, eltűnnek! Csak egy kis kitartás kell hozzá. Összetartás kedveseim. Összetartás. Egy döntés!
Most legyen ennyi elég! Lesz még folytatása! Lesz még folytatása!
Ennyi az egész. Ennyi az egész.

És ez így van kedveseim. Így van!