Programok - Hathorok HU

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Motivációk
Üzenetek
Cikkek
Társoldalak
Programok
Letöltések
Képgaléria
CD
Rólunk
Kapcsolat
Webáruház
December 29. Csütörtök 18-20 óráig: 2017!  Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal!
Ezen a napon egy kis ízelítőt kapunk a 2017-es év lehetőségeiből. Nem jóslás lesz! Nem feltételezések! Csak betekintést kapunk, hogy mik rejlenek a következő évben. Kryon a "szabadság évének" is hívja a következő évet. De ne feledjük el, hogy rajtunk múlik, hogy mi történik velünk! Rengeteg lehetőség lesz előttünk. Legyünk hát egy kicsit bátrabbak és merítsünk egy nagyobb merőkanállal az előttünk álló lehetőségekből!
Mi hisszük azt, hogy sikerülhet a tudat és érzelmi váltás! Nem kell mást tenni csak egy picit hinni, összefogni, dolgozni magunkon. A többit hozza majd az élet...!
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem.
Nagy szeretettel várunk mindenkit.
András és ÉvaÉlő Médiumi Közvetítések
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
Hathorok - Kryon

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam  közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas  rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a  résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási,  gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér  lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb  szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy  mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a  jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb  megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz

A honlap használatához engedélyeznie kell a JavaScript használatát.