A Hathorok Planetáris üzenete – Ádám András közvetítésében

2022.04.04.
 
Üdvözlünk benneteket drága testvéreink, Hathorok vagyunk a ti idősebbik testvéreitek!
 
Szeretett testvéreink! Tovább folytatjuk üzenetünket a változásokról,a változásokban.
 
Mint láthatjátok, tapasztalhatjátok a “káosz csomópontok” keresztezik egymást, mint ahogy ezt jeleztük is felétek korábban. Mondhatjuk azt nektek, hogy igen váratlan helyzetekbe kerültetek az elmúlt közel három évben. Semmi nem úgy működik ahogy azt megszoktátok. Már semmi sem ugyanolyan. És nem is lesz! És ne is akarjátok, hogy ugyanolyan legyen!
 
Hadd mondjuk el nektek, hogy hogyan látjuk mi a helyzeteteket ebből a nézőpontból ahonnan mi nézzük. Lehetséges, hogy nem fogtok egyetérteni velünk. De amikor egy magasabb tudat és érzelmi szintre kerültök, akkor már igen. /a Hathorok mosolyognak./( Remélem egyszer mi is fogunk ezen az egészen) -a közvetítő megjegyzése.
 
Tehát drága életfenntartó testvéreink! Részben ti akartátok ezt az egészet, ami történik most veletek, bennetek. Részben!
Éltétek az életeteket, ahogy éltétek, de szinte mindenki titkon belül elégedetlen volt az életével. Titkosan belül! Azt mondták sokan, hogy jó ez így nekik, mert úgy sem tudnak mit tenni. És így élnek még most is sokan. Olyan munkahelyeken dolgoznak ahol kihasználják őket. Olyan párkapcsolatban élnek ahol kihasználják őket. És sorolhatnánk… Elfogadtátok, hogy működik az élet valahogy, de belül titokban másra vágytatok, és vágytok most is.
 
Újra elmondjuk, hogy ami történik nem a ti hibátok! Ne hibáztassatok senkit! Ne mutogassatok másra! És főleg ne bántsátok magatokat! Ami történik az az élet része. A fejlődési folyamatotok része. Újra elismételjük, ezt ti kértétek! Kértétek, hogy tudatilag, érzelmileg magasabb dimenziókba, frekvenciákra jussatok el úgy, hogy közben fenntartsátok az életet ezen a csodálatos bolygón, melyből ez az egy van itt most nektek. Hiába keresnek a “világ vezetők” másikat!
 
Nagyon, nagyon régen ( és kár belemenni, hogy mikor) felruháztatok embereket, hogy helyettetek hozzanak döntéseket. Úgy mond, vezessenek titeket. Na ezekből az emberekből sok lett! Családok lettek! Mint mondtuk ez nem most történt hanem nagyon, nagyon régen!
 
Ezek a családok hozzászoktak ehhez. Hozzászoktak ahhoz, hogy hatalommal ruháztátok fel őket. Rájöttek, hogy irányítani, uralkodni tudnak rajtatok. Félemben tudnak tartani. És rájöttek arra is, hogy eljöhet az az idő, amikor ezt már nem tehetik meg, mert nem fogjátok hagyni. Nem fogtok félni! Hanem ők fognak attól félni, hogy elvesztik az uralkodást feletettek. És ennek eljött az ideje! Ünnepeljétek! Ünnepeljétek! 
 
A változások, felismerések egyre sűrűbben fognak elérkezni hozzátok, és egyre mélyebb érzelmi reakciókat fognak kiváltani bennetek! Arra kérünk titeket, hogy fogadjátok el a változás lehetőségeit, hogy már nem lesz semmi olyan mint régen volt! Az a világ már megszűnt és egy magasabb tudatosságon lévő világ kezd megmutatkozni felétek. Tudjuk, hogy a média nem azokról az eseményekről számol be nektek amik pozitívan hatnának rátok. Pont azért nem, mert még a hatalmon lévő családok tudják ezt! Tudják, de nem akarják elfogadni, hogy lejárt az energetikai idejük, életük! 
 
Az előző üzenetekben ezzel kapcsolatban adtunk pár praktikus tanácsot, hogy hogyan segíthetitek saját magatok életét! 
 
Ne a vírusoknak, ne a háborúknak, ne a betegségeknek, ne az értelmetlen haláloknak adjatok energiát! Ne a földrengéseknek, ne a vulkánkitörésnek és sorolhatnánk… Adjatok energiát  mindemellett  a pozitív eseményeknek! A szabadságot, a hálát, a szeretetet, a gyógyulást, az újjászületést, a felismerést, az igazságot válasszátok! Döntsetek úgy, hogy ezentúl ezt keresitek, ezt figyelitek az életetekben!
Azokat az energiákat amelyek támogatját és építik az Új Földet! Az Új Életet! 
Csak rajtatok múlik, hogy hogyan kezelitek a változásokat az életben, az egyéni életetekben! Csak rajtatok! 
 
A változás folytatódni fog! Mert kértétek, hogy így legyen,hogy legyenek meg a figyelmeztetések, hogy úgy ahogy csináltátok, már ne csináljátok! Elmondtuk, hogy GAIA az ember nélkül is átmegy egy magasabb rezgés tartományba. Ahogy ez már többször is megtörtént nélkületek! Akkor az emberiség eltűnt a bolygóról! Most NEM FOG! Mert most itt akartok lenni, mert spirituálisan is egy magasabb tudat és érzelmi szintre akartok kerülni! És szerintünk sikerülni is fog! Vagy lehet, hogy már meg is történt csak ti még nem engeditek meg magatoknak?
 
Hát ezen elmélkedjetek el egy kicsit most, amíg nem adjuk át a következő üzenetünket ezzel a témával kapcsolatban! 
 
Segítségül átadunk nektek egy újabb hanganyagot ami másmilyen mint amit megszoktatok tőlünk. De higgyétek el nagyon jó szövetségesetek lesz a változás a váltás útján!   
 
Az idősebbik testvéreitek és lélek társaitok, a Hathorok vagyunk!
Namaste 
 

Információ a hanganyaghoz:
 
Ez a hanganyak abban fog segíteni, hogy a Hathorok üzenetében felsorolt energiákat, eseményeket, felismeréseket, változásokat könnyen el és be tudjuk fogadni, és alkalmazni tudjuk az életünkben!  A Hathor tanács kérése az, a hanganyag meghallgatásával kapcsolatban, hogy fejhallgatón hallgassátok meg, és csak magadnak adj engedélyt arra, hogy kapd meg mindazt, amire szükséged van. Hunyd le a szemed, dőlj hátra és csak élvezd a belső repülést. A sejtjeid a DNS-ed táncolni fognak. Fókuszálj a szívcsakrádra és hagyd, hogy az energiák szét áramoljanak az egész testedbe.
Lehetőleg mindenki töltse le a saját gépére!
Kiegészítette és formába öntötte: Dr. Gajdács Éva zenei médium, producer.
 

Ha van kérdése valakinek, megteheti az andras.hathorok@gmail.com email címen!

A közvetítéssel és a zenével kapcsolatban az a kérésünk, hogy oszd meg nyugodtan, de ne vágj, ne ollózz ki belőle semmit! Így egyben kezeld mindig!

Köszönjük szépen!

További szép napot!

Namaste

©Ádám András 2022. Minden jog fenntartva. Másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, és a Hathorok webcímét: www.hathorok.hu